Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DTC Cup

Det så rigtig godt ud for Philip

DTC Cup 
29/05/07 

- men så slap heldet op
Philip Andersen, der denne weekend skulle forsvare sin føring i DTC Privat Cuppen på Sturup Raceway i Sverige fik den bedst tænkelige start på weekenden, der desværre endte med at føringen smuttede ud af hænderne på ham.
 

Weekenden blev startet lidt forsigtigt for Philip Andersen vedkomne, han besatte en beskeden 18. plads i den fri træning, mens han satte trumf på i tidtagningen, hvor han kørte den 6. hurtigste tid - hurtigst bland Privat Cup kørerne, og kun 0,5 sekund bag Team Essex kollegaen Casper Elgaard der satte hurtigste tid.


(Foto: Motorsporten.dk)

Lørdag eftermiddag kørtes 'Super Pole', hvor de 12 hurtigste kørere fra tidtagningen, skulle afgøre den indbyrdes startopstilling mellem sig.
Her placerede Philip sig på 9. pladsen, som den næsthurtigste Privat Cup kører.

I det første af søndagens tre løb, der alle var sat til 13 omgange på den svenske bane, kørte Philip sig op på 6. pladsen i et løb hvor der blev kørt utroligt hårdt i klassen, hvor heller ikke Philip slap for at blive påkørt.
Hans 6. plads var samtidig 1. pladsen i Privat Cuppen, hvilket sikrede Philip de maksimale 20 point til det mesterskab, mens det blev til 10 point til det generelle mesterskab.


(Foto: Motorsporten.dk)

6. pladsen i det første løb, betød at Philip skulle starte på 3. pladsen til det andet løb, da man vender de 8 bedst placerede kørere i startopstillingen.
Philip får en fin start og kan, på trods af at der igen bliver kørt meget hårdt i klassen, fastholde denne placering løbet igennem, hvor han slutter som den næsthurtigste i Privat Cuppen.
Så scoren her var henholdsvis 17 og 15 til Privat Cuppen og det generelle mesterskab.

Weekenden havde indtil nu set rigtig godt ud for Philip, han ikke alene havde fastholdt sine placeringer i de to mesterskaber, han havde endda forbedret dem væsentligt.
Men i det tredje og sidste løb slap heldet op for Philip, der endnu en gang skulle starte fra 3. pladsen i startopstillingen.
Det blev igen til en god start, hvor Philip kom først ind i første sving, hvorved han slap fri af det massesammenstød som konkurrenterne lavede bag ham.


(Foto: Motorsporten.dk)

Men efter fem omgange er løbet slut for Philip, der her bliver et af ofrene for den alt for hårde kørsel denne weekend. Han bliver helt uforskyldt kørt af banen af en noget 'overivrig' konkurrent, og løbet ender derfor med nul point og en skadet racer for Philips vedkomne - en meget trist afslutning på en ellers resultatmæssig god weekend.

Uden point i det sidste løb, smuttede føringen i Privat Cuppen ud af Philips hænder, han ligger nu på 2. pladsen 6 point efter den nye mand i førertrøjen - Michael Outzen.
I det generelle mesterskab indtager Philip nu 6. pladsen, og i Team mesterskabet, hvor han er ene om at score point til Team Essex Development teamet ligger han nu på 7. pladsen ud af de 14 teams der indtil nu har scoret point.


Hr. Nielsen

Læs alt om DTC weekenden på Sturup Raceway.
Læs mere om:
  • Philip Andersen
  • Team Essex
  • Sturup Raceway
  • 27/05/07 - Sturup Raceway - Danish Touringcar Challenge
  •      ASETEK SIMSPORTS