Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Renault

Team FormulaSport er klar

Formel Renault 
25/05/07 

Formel Renault- til næste weekend på Zandvoort banen i Holland
Team FormulaSport stiller I den kommende week end op til første og anden afdeling af NEC Formel Renault 2000 mesterskab, som bliver afviklet på den hollandske bane Zandvoort.
 

Team FormulaSport har skrevet kontrakt med sidste års Nordiske mester Steffen Møller.

Steffen Møller der er under langtidskontrakt med TAR Racing, var i det sene efterår, til test i Super Renault på Magny Cours banen i Frankrig, hvor han kørte utrolig hurtig, men økonomien rakte desværre ikke til et sæde i den ellers meget populære og super hurtig formel klasse.

Team FormulaSport og Niels Brøchner fra TAR Racing har i det sene efterår fået en aftale i stand omkring Steffen Møllers deltagelse i NEC Formula Renault mesterskabet.

Team FormulaSport har således kun haft 2 testdage, med Steffen Møller, på den tyske bane Oschersleben, til at forberede sig på det kommende løb på Zandvoort.

I testkørslen på Oschersleben, viste Steffen at han høre til i den rigtige ende af skalaen. Den første dag skulle han blåt have køre 0,02 sek. hurtigere for at være tredje hurtigst, ud af 24.

Den efterfølgende dag testede Steffen i regnvejr, hvor han sluttede anden hurtigst, efter en del ændringer med set up.

Team FormulaSport ser frem til en rigtig spændende week end på Zandvoort, med stortalentet Steffen Møller bag rettet.

Team FormulaSport


Læs mere om:
  • Steffen Møller
  • Team FormulaSport
  • Zandvoort
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her