Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

"Vi er kampklar"

DTC Cup 
22/05/07 

Sådan lyder meldingen fra Jesper Ternvalt efter skuffelsen ved sæsondebuten.
 

Jesper Ternvalt havde en meget skuffende sæsondebut på JyllandsRingen, og tiden efter er gået med at finde fejlen og få den rettet. Det viste sig efter et større arbejde, at det blev nødvendigt at skifte kardanen med kryds, bøsninger osv. Desuden er der skiftet flanger på bilen.


En opdateret og kampklar bil til Jesper Ternvalt
(Foto: Motorsporten.dk)

JA Motorsport har desuden fået opdateret flere andre dele bilen, så den nu skulle være i kampklar tilstand igen. En kort prøvekørsel har bekræftet dette. Men en egentlig test af bilen har det desværre ikke været mulighed for. Det bliver derfor først ved træningen lørdag formiddag at Jesper Ternvalt effektivt får prøvet alle ændringer af.


Linien er lagt - Jesper Ternvalt vil frem i feltet
(Foto: Motorsporten.dk)

Selve opsætningen af bilen er for så vidt i orden, idet man tidligere har testet en hel del på Jesper Ternvalts "hjemmebane" som han selv udtrykker det. Til denne test havde man stor gavn af samarbejdet med Michael Outzen som var yderst behjælpelig med nyttige tips. Her gælder det i første omgang at Jesper Ternvalt er skiftet fra forhjulstræk til baghjulstræk i denne sæson. Så selv om det af private årsager ikke er blevet testet forud for netop denne afdeling, så er Jesper Ternvalt dog meget fortrøstningsfuld forud for weekendens race.


Læs mere om:
  • Jesper Ternvalt
  • JA Motorsport
  • Sturup Raceway
  • 27/05/07 - Sturup Raceway - Danish Touringcar Challenge
  •