Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DTC Cup

Camilla Stephansen kører DTC for JM Racing

DTC Cup 
19/05/07 

Ved næste afdeling af Danish Touring Car Championship udvider JM Racing med endnu en kører. Teamet i Grindsted har i tirsdags skrevet kontrakt med Camilla Stephansen (Horsens), som med virkning fra DTC-løbet på Sturup Raceway i pinsen og sæsonen ud stiller op i en Toyota Corolla for JM Racing.
 

”Jeg er bare så glad,” siger Camilla Stephansen, efter at det nu ligger fast, at hun skal køre med i den hårdeste klasse i dansk motorsport. ”Det var rart endelig at få papir på, at jeg skulle ud at køre, at jeg kunne få lov til at røre ved bilen og få lov til at køre i den. Det var en fornøjelse.”

Camilla Stephansen er ikke nogen ny kører i JM Racings rækker. Sidste år kørte hun for teamet i den hårde Clio Cup, og nu vender hun tilbage til velkendte rammer. I onsdags havde hun således lejlighed til atter at mødes med teamet og så prøve den bil, hun skal køre i år.

”Bilen er rigtig god, og den er dejlig at køre i. Testen har bare været positiv, og det skal der nok komme noget godt ud af,” slår den 23-årige racerpige fast. ”Toyotaen virker faktisk til at være nemmere at styre end Clioen, som var mere besværlig at styre. Den havde en løs bagende, men det er der slet ikke på en DTC-racer, og så kører den bare lidt hurtigere, og det er kun dejligt.”


Camilla Stephansen klar til DTC på Sturup Raceway.
(Foto: JM Racing)

Camilla Stephansen har en gang tidligere forsøgt sig i Danish Touringcar Championship. Det var tilbage i 2002, hvor hun havde en enkelt start. Siden da er konkurrencen bestemt ikke blevet mindre i klassen, og det ved hun også godt.

”Jeg forventer, at jeg kan være med, og at jeg ikke blive nummer sidst,” siger hun om det forestående løb på Sturup Raceway.

”Bliver jeg bedre end nummer sidst, så vil jeg bare være glad, for jeg har ikke så høje forventninger, for jeg har kun fået en dags træning i Toyotaen, og det er jo ikke rigtigt noget i forhold til alle de andre. Og så forventer jeg, at det bliver rigtigt sjovt at køre DTC, så det er vist rimeligt overkommelige forventninger, jeg har. Men personligt glæder jeg mig til at se, hvor hurtig jeg er, og hvor langt frem i feltet, jeg kan komme. Om jeg bliver andensidst, femtesidst eller måske bedre. Det er det, der er vigtigt for mig.”

JM Racing

Læs mere om:
  • Camilla Stephansen
  • JM Racing
  • Sturup Raceway
  • 27/05/07 - Sturup Raceway - Danish Touringcar Challenge
  •      ASETEK SIMSPORTS