Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

International Formula Master

Kasper Andersen i rød-hvid på Eurosport

International
Formula Master 

18/05/07 

Kasper Andersens debut i International Formula Masters transmitteres direkte lørdag og søndag i Eurosport
Når Kasper Andersen lørdag den 19. maj kl. 12.10 for første gang sidder dybt koncentreret om det rød/grønne startsignal på Formel 1 banen i Valencia, bliver det ikke kun for øjnene af tusindvis af entusiastiske spanske motorsportfans. Den nye formelklasse Formula Masteres transmitteres direkte i Eurosport til hele Europa.
 

- Det er helt fantastisk at Eurosport transmitterer alle vores løb i år. Det kan kun være med til at skærpe konkurrencen og øge opmærksomheden derhjemme om denne serie, siger Kasper Andersen, der naturligvis har valgt at holde den nye racer i rød-hvide farver.


(Foto: KA Racing)

Meget hurtigere end Formel 3
Op til det første løb i Valencia har Kaspers italienske team JD Motorsport arbejdet intenst med at få den nye racer klar, men ifølge Kasper Andersen skulle de værste børnesygdomme nu være overstået.

- Vi har arbejdet hårdt specielt med at få gearskiftet og koblingen til at fungere, og det skulle meget gerne fungere optimalt efter i dag. Nu handler det om at få justeret raceren ind til banen i Valencia inden det går løs med tidskørslerne i morgen, siger en optimistisk Kasper Andersen.

Selvom Kasper Andersen ikke på noget tidspunkt har presset raceren til det yderste, så lykkedes det ham alligevel at distancere de mere kendte Formel 3-racerne med 2-3 sekunder pr. omgang ved de første tests i Valencia.

- Det skyldes hovedsageligt, at aerodynamikken i den nye GP3-racer er meget bedre - det er en fantastik racer, siger Kasper Andersen fra Valencia.


Læs mere om:
  • Kasper Mengers Andersen
  • Valencia - Ricardo Tormo
  • 20/05/07 - Valencia - Ricardo Tormo - International Formula Master
  •