Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Længere frem på Sturup

DTC Cup 
17/05/07 

Jens Møller håber på bedre chancer på Sturup Raceway
Et enkelt point blev det til for Jens Møller, da han i forrige uge vendte tilbage til Danish Touringcar Championship. Ved sæsonpremieren på FDM Jyllandsringen stod det klart, at teamets Honda Accord Euro-R manglede fart i forhold til konkurrenterne.
 

”Jyllandsringen skal vi køre på fire gange i år, og det er den store hurdle for Honda, og derfor skal vi have fundet den rette vej,” fortæller Jens Møller. ”Vi arbejder på at teste torsdag eller fredag inden Sturup Raceway, og så skal vi også forsøge at finde noget test på Jyllandsringen, for undervognen skal justeres.

Selv om femtendepladsen og det enlige point ikke var særligt opløftende, så føler Jens Møller alligevel, at han og Hartmann Honda Racing vil stå stærkere på de øvrige baner, Danish Touringcar Championship gæster.

”Sturup og Padborg Park er jeg ikke bange for, for der har vi et rimeligt godt set-up, og Martin (Jensen, red.) var rimeligt med sidste år,” siger Jens Møller.

”På Jyllandsringen havde både vi og baghjulstrækkerne tolv nye dæk, og vi manglede heller ikke dæk, så nu bliver det spændende på Sturup, hvor vi får otte nye dæk, mens baghjulstrækkerne får seks, så der forventer jeg, at forhjulstrækkerne kommer mere frem. Med fire ny dæk kan man køre langt i en baghjulstrækker, mens det er sværere for forhjulstrækkene, som laver for meget hjulspin. Det betyder også, at vi skal have lavet test, hvor vi kører en løbsdistance.”


Læs mere om:
  • Jens Reno Møller
  • Hartmann Racing
  • Sturup Raceway
  • 27/05/07 - Sturup Raceway - Danish Touringcar Challenge
  •