Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Kasper Nyman Andersen glæder sig

DM Rally 
16/05/07 

- til DM rally i Sorø
Kasper Nyman Andersen har smugtrænet i udlandet og ser meget frem til at skulle vise, at det ikke er nogen tilfældighed at han sidder i den bil han nu gør.
”Efter en lang vinter bliver det dejligt at komme ud på de danske landeveje og bruge de hestekræfter bilen er i besiddelse af”, siger en spændt Kasper Nyman.
 

Kasper Nyman Andersen har til denne sæson fået anden bil, idet han har fået stillet en af de gule Suzuki Swift i DASU’s Rally Challenge projekt til rådighed for hele året. En bil som er meget anderledes end den røde Peugeot 106 som Kasper Nyman kørte i 2006.

Det var derfor nødvendigt at få kørt nogle løb inden den danske rally sæson startede.
Rallye Vogelsberg og Sulinger Rallye begge rally i Tyskland har dannet rammen om opvarmingen til sæson 2007 for Kasper Nyman Andersen.


Kasper Nyman Andersen har teamet og servicefolk på plads inden første afdeling af DM i Rally lørdag den 19. maj i og omkring Sorø, hvor han starter som nr. 22 lige efter 2 andre Suzuki Swift, - så der er lagt op til intern mærkedyst.
(Foto: Vivi Byrnel)

Inden løbene i Tyskland Kasper Nyman og hans team har i samarbejde med folkene bag DASU’s Rally Challenge gjort bilen klar til årets planlagte løb. Der er næsten altid ting som en rallychauffør vil have lavet og ændret når de starter i en ny bil og efter at have kørt 2 rally i Suzukien er Kasper Nyman tilfreds med hvordan bilen styrer og kommer af sted på rallyhastighedsprøverne. Ligesom han er blevet meget mere dus med bilen. ”Der er stadig meget at lære både om bilen og om det at køre rally” udtaler en forsigtig Kasper Nyman, som fra farmand Bent Andersen har fået en sund portion ydmyghed overfor det at køre stærkt.

Kasper har fået meget ud af at deltage i de 2 rally i Tyskland. Resultaterne har været i top, - det har dog ikke været et mål at lave podieplaceringer. Den primære mission har været at lære bilen at kende og få indrettet den som en arbejdsplads Kasper Nyman kan få det optimale ud af.

Kasper føler sig godt rustet til lørdagens løb.
Bilen er klar og teamet er klar og parat til kampen mod uret.

Vivi Byrnel


Læs mere om:
  • Kasper Nyman Andersen
  • Slagelse
  • 19/05/07 - Slagelse - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: