Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

World Touring Car Championship

Flere nye kørere på vej

WTCC 
16/05/07 

- mens andre stopper
Når World Touring Car Championship feltet i den kommende weekend gør klar til start på Valencia banen i Spanien, er der sket en del på kørersiden, nogle er stoppet og andre er kommet til.
 

Et af de teams der skærer ned på antallet af kørere, er det russiske team Russian Bears Motorsport, der til løbet på Zandvoort banen i Holland stillede op med tre kørere.
To af kørerne der var med i Holland stiller også op i Spanien, det er Lev Fridman og Viktor Shapovalov der skal køre teamets BMW 320i racere, mens Evgeny Zelenov springer over denne gang.

Blandt de kørere der er kommet til er den 27 årige spanske kvindlige kører María De Villota, der ikke er helt ny i WTCC sammenhæng, så her er nærmere tale om et comeback.
María De Villotas indsats på Valencia banen støttes af Chevrolet España, og derfor skal hun naturligvis også køre i en Chevrolet Lacetti, det bliver en racer fra Maurer Motorsport, den samme bil som hun tidligere har kørt i blandt andet German Procar Championship.

GR Asia teamet udvider fra to til tre biler til det kommende løb, teamet har tidligere haft Tom Coronel og Emmet O'Brien bag rattet i dere to SEAT Leon racere, de bliver nu forstærket med Maurizio Ceresoli.
Maurizio Ceresoli har tidligere kørt for GR Asia teamet, og han sluttede sidste år på 5. pladsen i privat cuppen - Independents' Trophy.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • María De Villota
  • Maurizio Ceresoli
  • GR Asia
  • Russian Bears Motorsport
  • Valencia - Ricardo Tormo
  • 20/05/07 - Valencia - Ricardo Tormo - WTCC
  •      ASETEK SIMSPORTS