Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Ib Kragh klar til DM forsvar

DM Rally 
15/05/07 

Ib Kragh og Karsten Isaksen melder sig klar til årets første afdeling af DM rally, som køres i Slagelse d. 19. maj. Et motorløb på ren asfalt, med over 100 km. Prøver. 6 af slagsen som køres 2 gange hver.
 

”Jeg har tømt vandet af Clioen, så vi er klar”, fortæller Ib, henførende til det lille tekniske problem i Tyskland, hvor en lille vanddråbe i et elektrisk stik til motoren, gjorde at bilen ikke kunne køre stærkt. Nu håber resten af teamet så bare at det vand som skal være på bilen køle system, ikke også er blevet tappet for at spare vægt, men det er næppe sandsynligt.


(Foto: Post)

”Vi går et hårdt år i møde. Ny bil og en ny klasse, der er vokset betydeligt i år, og tæller flere rutinerede kørere, så vi skal virkelig stramme os an”, fortæller Ib, der som altid kører for en sejr, men nok vil være tilfreds med en plads i toppen af motorløbet. Prøverne i Slagelse er på flere måder et lettere motorløb at køre end Rallyet i Tyskland for nyligt. Prøverne er mere flade og med knapt så mange sving, hurtige prøver som ikke ligger 100 % til den lille Clio. Den gør sig bedst på snoede prøver.

”Vi har fået kørt nogle kilometer i bilen, så den føles ikke længere så fremmed, men jeg har stadig mange ting at lære, inden jeg kører maksimalt i den”, siger Ib og hentyder til hvor sent man kan bremse før et sving m.v. Det er den endelige prøve for mand og maskine, der skal køres stærkt fra aller første meter, hvis der skal blive tale om en top placering.

IK Rally Racing


Læs mere om:
  • Ib Kragh
  • Slagelse
  • 19/05/07 - Slagelse - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: