Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Hård sæsonstart for Jens Møller i DTC

DTC Cup 
09/05/07 

Møller: ”Vi fik det bedste ud af det”
”Det var en interessant weekend, men også en hård weekend, for jeg er træt i dag.” Sådan lyder ordene fra Jens Møller, når han skal reflektere ovenpå sæsonstarten i DTC, hvor han på et afbud sprang til og udfyldte en tom plads hos Hartmann Honda Racing.
 

”Det var en weekend, hvor man hoppede ind i bilen for at få det bedste ud af det, og det synes jeg, at vi gjorde,” siger Jens Møller. ”Hver gang jeg sad i bilen, kørte jeg stærkere og stærkere på nær i finalen, hvor jeg havde et skævt forhjul. Men jo mere jeg kører i bilen, jo mere vild bliver jeg med den, for motor, gearkasse og alt det mekaniske virker bare.”


(Foto: Motorsporten.dk)

Slutfacit blev et enkelt points i kampen om Danmarksmesterskabet efter en femtendeplads i det første kvalifikationsheat. Det efterfølgende kvalifikationsheat og den afsluttende finale endte med to syttendepladser, og specielt det sidste resultat ærgrer Jens Møller. Da feltet kørte ud på næstsidste omgang lå han på fjortendepladsen foran Carsten Leveau, René Rasmussen og Gunnar Kristensen, men da de atter passerede pitten, var trioen foran ham.

”Jeg er sur over, at jeg laver en bremsefejl på næstsidste omgang i finalen, og det kostede lige tre placeringer i privatcuppen,” fortæller Jens Møller, der også måtte erkende, at han var havnet i den hårde del af feltet.

”Når man er der midt i feltet, er man på øretævernes holdeplads. De var hårde ved mig. Jeg lavede selv en risikabel overhaling på Kristian Poulsen, hvor jeg rører ham, men jeg kommer om, og han potter også til mig, og så for at undgå at få en straf, lod jeg ham komme forbi. Men i andet heat blev jeg lavet til en sandwich mellem Pontus Mörth og Gunnar Kristensen, så hele min venstre side er totalt smadret af Pontus. Ja, selv dørstolpen er trykket ind, så døren ikke kunne åbnes. Det var irriterende for at slås om en fjortendeplads, men det er desværre der, at bulerne bliver lavet.”

Men selv om den rødhvide Honda teknisk set er i orden, så forestår der endnu et stykke arbejde hos Hartmann Honda Racing.

”Bilen synes jeg har vist, at den ikke fejler noget rent mekanisk, men der skal arbejdes meget med opsætningen, for den går ikke stærkt lige ud,” siger Jens Møller. ”Der er noget med nogle forhjulstrækslinier, der skal helt på plads for mig, men det var meget tilfredsstillende at se, at jeg var indenfor 2-3 tiendedele af mine teamkammerater. Dem skal jeg have fundet i mig selv, og så tror jeg, at jeg kan matche Martin og Jens. Men det er ikke finjusteringer, vi skal lave ved bilen, det er store skridt, for det er ikke bare mig, mens også Martin og Jens, der ikke kører hurtigt nok.”


Læs mere om:
  • Jens Reno Møller
  • Hartmann Racing
  • Jyllandsringen
  • 06/05/07 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •