Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

International Formula Master

Kasper Andersen klar til mini Formel 1

International
Formula Master 

08/05/07 

På trods af tekniske problemer ved den første test
er Kasper Andersen imponeret over den nye racer

Fantastiske køreegenskaber og et helt eventyrligt godt vejgreb var Kaspers første reaktion efter at han og 32 andre kører fra forskellige nationer havde testet den nye Formula Masters (GP3) racer på Formel 1-banen Monza i Italien.
 

- Man kan virkelig mærke, at der er arbejdet med aerodynamikken i denne racer. Den har et helt utroligt vejgreb, hvilket gør den fantastisk hurtig i kurverne. Nu forstår jeg bedre, at testkørerne har omtalt den, som en miniudgave af en Formel 1-racer, siger Kasper Andersen.


Kasper Andersen ruller ud af pitten i den helt nye racer på Monza i Italien. Efter planerne vil Kaspers racer fremstå i rød-hvide farver, når Formula Masteres sæsondebuterer den 19. maj i Valencia.
(Foto: KA Racing)

Desværre er der stadig en del tekniske problemer med den nye racer. Gearskiftet og koblingen fungerede ikke optimalt. Hvad være var, at motoren blev meget varm, på grund af et svagt kølesystem.
- Mine mekanikere har beroliget mig med, at fabrikanten nok skal få løst problemerne inden det første løb den 19. maj i Valencia i Spanien. Når først børnesygdommene er overstået, bliver det en helt igennem fantastisk racer at køre i, siger Kasper Andersen.

Han har på trods af tekniske problemer ikke fortrudt skiftet fra Formel Renault til Formula Masteres (GP3) i denne sæson.
¬- Det er de samme tekniske problemer alle kørerne kæmper med lige nu, så jeg forventer da helt sikkert, at raceren bliver klar til starten den 19. maj, siger racerkøreren fra Silkeborg.


Læs mere om:
  • Kasper Mengers Andersen
  • Valencia - Ricardo Tormo
  • 20/05/07 - Valencia - Ricardo Tormo - International Formula Master
  •