Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Far og søn i samme telt

Clio Cup - DK 
04/05/07 

Clio Cup- men ikke i samme klasse
Sidste års mester i Citroën Saxo Cup, Claus Christensen, skifter i år til Renault Clio Cup, samtidig flytter han ind i et nyt telt sammen med sin far, Advan Cup køreren Anders Christensen.
 

De var begge på Jyllands-Ringen for at teste i onsdags, hvor Claus samtidig præsenterede det nye design på den Clio Cup racer som han skal køre i år.


Claus Christensen
(Foto: Motorsporten.dk)

Testen forløb uden de store drillerier, selv om Claus indrømmer at han lige skal vænne sig lidt mere til det sekventielle gearskifte.

Anders kører ligesom sidste år i Advan Cuppen, og bilen er også den samme - en Peugeot 307 EPO II racer.


Anders Christensen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Testen begyndte fint for Anders, men hen på dagen opstod der problemer med nogle sensorer ved bremserne, hvilket kortede testen en del af for hans vedkomne.
Det er dog et problem som Anders er sikker på er løst til weekendens 'Åbningsløb' på Jyllands-Ringen, hvor både han og Claus skal køre de to første afdelinger i deres respektive klasser.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Anders Christensen
  • Claus Christensen
  • Jyllandsringen
  • 06/05/07 - Jyllandsringen - Advan Cup
  •