Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Tom Kristensen udskrevet fra hospitalet!

DTM 
25/04/07 

DTM- Glad for at være hos familien
Tom Kristensen blev tirsdag aften udskrevet fra hospitalet i Mannheim, og er nu kommet hjem hos familien i Hobro. Danskeren var indblandet i en voldsom kollision under starten på DTM debutløbet på Hockenheimring.

 


(Foto: Audi Sport)

Tom Kristensen blev siden fløjet til Mannheim Universitetsklinik, for en serie omfattende undersøgelser. Bortset fra overfladiske skrammer og en voldsom hjernerystelse, fandt lægerne ikke yderligere problemer med danskeren. Han forblev dog indlagt et par dage til observation.

”Jeg er lykkelig for endelig at være hjemme hos familien og min nyfødte søn Oswald igen,” fortæller den nybagte far i en Audi pressemeddelelse. ”Det er altid på tide at blive udskrevet, når man begynder at nyde hospitalsmaden. Jeg vil gerne takke lægerne på banen, og på hospitalet for deres professionelle pleje og opmærksomhed. Jeg følte mig tryg i deres hænder.”

Danskerens Audi A4 DTM R13 er i øjeblikket ved at blive fuldstændigt genopbygget hos Audi Sport i Ingollstadt, og ventes klar til næste DTM runde den 6. maj på Oschersleben. ”Jeg vil bruge tiden på at slappe af, før jeg om muligt forbereder mig endnu bedre til den kommende løbsweekend.”

Alexandre Premat, som også var også indblandet i uheldet, er også på vej til bedring. Han brækkede en ryghvirvel i lænden, ved sammenstødet med danskerens Audi. Franskmanden må dog se i øjnene, at der fortsat er et par dage tilbage med den føromtalte forhadte tyske hospitalsmad, før han kan komme hjem til familien i Frankrig.

Franskmandens Audi Sport Team Phoenix har endnu ikke navngivet Premats afløser, men det forventes at han er sygemeldt de næste 10 - 12 uger. Mulige kandidater er de i STCC aktive Audi kørere Frank Stippler og Thed Björk, samt den netop fyrede Pierre Kaffer. Danske Nicolas Kiesa er bestemt også en valid kandidat til sædet i Audi R12Plus raceren, indtil Alexandre Premat kommer på højkant igen.

Aslak Vind

Læs mere om:
  • Tom Kristensen
  •