Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel Toyota Atlantic Series

Bremer 9'er i Houston, ok alt taget i betragtning

Formel Atlantic 
22/04/07 

Et par enkelte omgange under gult flag i forbindelse med starten, derefter 43 opslidende omgange for influenza ramte Ronnie, der efter omstændighederne sluttede på en fornuftig placering som nr. 9. De der fulgte løbet på Atlantics hjemmeside kunne høre de amerikanske kommentatorer fortælle at Ronnie havde været så sløj her til morgen at han måtte en tur på Medical Centre for overhovedet at kunne gennemføre warmup'en.
 


(Foto: Christina Bergdahl)

Ronnie Bremer:
"Jeg elsker at køre ræs, men i dag var sku ikke sjovt, jeg har feber og er øm i hele kroppen så synet af det ternede flag var en forløsning. Jeg skal hjem på hotellet og i seng, jeg orker ikke engang at blive for at Champ Car løbet. Nyheden om Tom K's uheld er nået herover, og jeg vil benytte lejligheden til at ønske ham god bedring, vi tænker på dig og din så familie."


(Foto: Christina Bergdahl)

Løbet i dag var det sidste af de 3 løb Ronnie havde aftale med Polestar omkring. Der er nu ca. halvlanden måned til næste afdeling Atlantic Series som køres i Portland d. 9. juni, om samarbejdet med Polestar forsætter, vides ikke endnu.

Bremer Presse
Torben von Hausig

Læs mere om:
  • Ronnie Bremer
  • Polestar Racing Group
  • Houston (gadeløb)
  • 22/04/07 - Houston (gadeløb) - Formel Atlantic
  •      ASETEK SIMSPORTS