Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Tom Kristensen i voldsomt uheld

DTM 
22/04/07 

DTMOpdateret mandag 17:49
DTM er dårligt startet og Tom Kristensen har været i et alvorligt uheld. Tom Kristensen er heldigt sluppet uden skader, Alex Premat har et brud på en ryghvirvel i lænden.
Tom takker for alle de gode ønsker, han har modtaget fra nær og fjern!
 


(Foto: Audi Sport)

Premat rammer danskeren med hård fart, ifølge Audi med omkring 158 km/t og danskerens bil bliver totalsmadret. Tom er bevidstløs i omkring 10-15 minutter, men førligheden reddes af hans HANS device. Seneste melding er at Premat selv kunne gå fra ambulancen og ind på banens hospital, mens Tom K har det efter omstændighederne godt. Begge vil blive fløjet med helikopter til det nærmeste hospital, for en sikkerheds skyld.

Adam Carroll har ageret førstehjælp - god teamspirit fra Audis nytilkomne nordirer.

Opdateret søndag 18.58:

Audi Sport meddeler at Tom Kristensen er sluppet fra hans voldsomme afkørsel helt uden skader. Alexander Premat har brud på en ryghvirvel i lænden, dog uden permanente skader for franskmanden, fortæller de tyske læger på det lokale hospital.

Opdateret søndag 20.46:

“Mange tak for alle de gode ønsker, som jeg har modtaget denne eftermiddag, " siger Tom fra hospitalet i Audi teamets pressemeddelelse. "Jeg har det godt, kun mit hoved gør lidt ondt. Selvfølgelig har det faktum, at vores biler er så sikre, igen givet resultat. Selvfølgelig går mine lykønskninger til Eki, Martin og hele teamet for den dobbelte sejr. Men det vigtigste er lige nu, at Alex skal blive frisk igen.”

Alexandre Premat er naturligvis noget mere kortfattet: "Det var en alvorlig ulykke. Jeg er glad for at Audi A4 DTM er en så sikker bil. Jeg håber snart at blive rask igen."

Opdateret mandag 17:49

Redaktionen har modtaget følgende opdatering fra Tom Kristensens pressechef, Nils Finderup, i dag klokken 17.49:

"Hejsa!
Jeg tror, jeg har fået talt med de fleste af jer i dag. Tak for de mange sympatitilkendegivelser - skulle jeg også sige fra Tom.

Situationen er den, at Tom bliver på hospitalet i Mannheim i hvert fald til i morgen eftermiddag. Her tager lægerne situationen op igen. Udgangspunktet var i går ved indlæggelsen, at Tom skulle blive tre dage, men han vil meget gerne tilbage til familien igen hurtigst muligt.

Lægerne har givet forbud mod at flyve pga. en kraftig hjernerystelse. Tom har store blodutrækninger i øjnene, men er i det store hele sluppet ualmindeligt heldigt, blandt andet på grund af hans gode fysik."

Bedste hilsener.
Nils Finderup.

De bedste ønsker skal lyde her fra redaktionen på Motorsporten.dk, for Tom Kristensen, Alexandre Premat og deres nære!

Benji

Læs mere om:
  • Tom Kristensen
  • Audi Sport Team Abt Sportsline
  • Hockenheim
  • 22/04/07 - Hockenheim - DTM
  •