Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1

Krisemøde hos Renault

Formel 1 
20/04/07 

Tyske Auto Motor und Sport beretter at der i dag fredag er indkaldt til krisemøde hos Renault i Enstone hvor den engelske del af Renault har sine faciliteter. Emnet er forbedringer.
 

Renaults præstationer hidtil i denne sæson, står slet ikke mål med teamets egne forventninger. Renault teamet har i 3 Grand Prixer kun hentet i alt 9 points, og det er slet ikke godt nok når man er forsvarende verdensmester – endda dobbelt forsvarende verdensmester. Og er der én som slet ikke er tilfreds med det, så er det teamchef Flavio Briatore.


En ikke særlig tilfreds teamchef
(Foto: Renault F1)

Angiveligt har Flavio Briatore faktisk allerede afskrevet verdensmesterskabstitler i år, og vil i stedet forsøge henover sæsonen at indhente det tabte. Renault har selv regnet ud at man er 1,5 sekund efter Ferrari og McLaren i gennemsnit pr. omgang. Det er meget i den verden. Og det gør det heller ikke bedre at også BMW Sauber præsterer bedre og også er hurtigere. Så nu skal der ske noget.


Renault taber i snit 1,5 sek pr. omgang til de forreste
(Foto: Bridgestone)

Det har været tydeligt at Renault har haft problemer. Man har tidligere selv udtalt at der er store problemer med at omstille sig til at køre på Bridgestone, der som bekendt er eneleverandør af dæk i denne sæson. Derudover har R27’eren tilsyneladende også andre problemer som der skal tages hånd om. Det er kommet frem at der også skal arbejdes med så næsten fundamentale ting som affjedring, hjulbase, den aerodynamiske balance og vægtfordelingen. Ret vigtige ting både hver for sig, men også som helhed især.

Dons

Læs mere om:
  • Renault F1
  •      ASETEK SIMSPORTS