Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Jesper Ternvalt venter på starten

DTC Cup 
19/04/07 

Med kun godt 2 uger tilbage inden sæsonpremieren i Danish Touringcar Championship serien, ja så begynder premierestresset så småt at melde sig. Men inden det får for meget plads, er der stadigvæk ting der skal ordnes.
 

At blive klar til sæsonens første løbsweekend kan være stressende, men hos Jesper Ternvalt og JA Motorsport holder man planen. Alt er næsten klart, men lige et par ting skal stadigvæk klares.


(Foto: Motorsporten.dk)

Først fremmest er der DTC præsentationen på lørdag i Herning man skal være klar til. Fredag kommer der sponsorreklamerne på bilen og så er der afgang til Herning. Desværre er Jesper Ternvalt af familiemæssige årsager forhindret i at møde op, men JA Motorsport stiller alligevel op. Resten af teamet kommer til præsentationen, og så har man allieret sig med en god gammel DTC kending til at køre bilen ved præsentationen. Det er Jørgen Weinreich der har sagt ja til at køre JA Motorsports BMW 320i E46. Dermed bliver der et godt og glædeligt gensyn med Jørgen Weinreich, der har stoppet sin aktive karriere på racerbanerne.


(Foto: Motorsporten.dk)

Tirsdag i næste uge vil Jesper Ternvalt så kører det man i teamet forventer, bliver den afsluttende test. Samarbejdet med JM Racing og i særdeleshed Michael Outzen har været utroligt udbytterigt, så Jesper Ternvalt forventer at 2007 sæsonen bliver væsentligt bedre end de foregående sæsoner, hvor alt ikke ligefrem er gået hans vej.
Forberedelserne til denne sæson har været meget bedre planlagt og gennemført end tidligere. Derfor tror Jesper Ternvalt – og teamet også – at denne sæson bliver en rigtig god sæson. Opladningen til første løbsweekend er startet.

Dons

Læs mere om:
  • Jesper Ternvalt
  • JA Motorsport
  •