Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1

Bahrains GP - 1. fri træning

Formel 1 
13/04/07 

Interessen for at komme på banen i den første fri træning på Sakhir banen i Bahrain, var ikke stor blandt Formel 1 kørerne.
 

Efter den første halve time ud af de 1½ time kørerne havde til rådighed i denne fri træning, var der kun 12 kørere der havde sat en tid, blandt dem var Kimi Raikkonen (Ferrari) den hurtigste.
Raikkonen var på dette tidspunkt henholdsvis 1,2 og 1,9 sekund hurtigere end toyota kørerne Jarno Trulli og Ralf Schumacher der besatte 2. og 3. pladserne.

Da uret rundede de første 60 minutter havde alle 22 kørere at en tid, og det var stadig Ferrari køreren Kimi Raikkonen der havde den hurtigste tid.
Han var over et halvt sekund hurtigere end sin teamkollega Felipe Massa der var på 2. pladsen.
Herefter var der yderligere et helt sekund ned til manden på 3. pladsen - McLarens Fernando Alonso, der blev tæt fulgt af sin teamkollega Lewis Hamilton på 4. pladsen.

Resten af top 10 var:
5 - Jarno Trulli (Toyota)
6 - Ralf Schumacher (Toyota)
7 - Giancarlo Fisichella (Renault)
8 - Nick Heidfeld (BMW Sauber)
9 - Robert Kubica (BMW Sauber)
10 - Heikki Kovalainen (Renault)

Indenfor den sidste halve time har Alexander Wurz et større spin, uden dog at ramme noget - han er eneste kører på 'medium' dæk, resten af feltet har skiftet til 'hard'.

Efter de halvanden times fri træning, var stillingen i toppen af feltet den samme.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Sakhir
  • 15/04/07 - Sakhir - Formel 1 - FIA F1
  •      ASETEK SIMSPORTS