Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Endurance Championship

JH Motorsport første test med Porschen

Danish Endurance
Championship 

09/04/07 

DEC - Danish Endurance ChampionshipDet var Jens Hansen og Danny Rasmussen der kørte første test på Padborg Park den 28. marts. Det var en rigtig god oplevelse for hele teamet, selvom testen nærmest kun var ment som en shake down test.
 

Det var en helt ny fornemmelse for de to tidligere BMW kører. Porschen både styrer og bremser på en helt anden måde end man har for vane, og det skal man lige vende sig til, men ellers er den meget nem at køre udtaler Jens.


(Foto: JH Motorsport)

Teamet nåede ikke helt de ”fantom tider” som de havde regnet med, det skyldes nok bla. brugte dæk, ikke den helt rigtige undervogns opsætning,og så var der problemer med musikken (støjen). Gearskift skulle foregå på en lidt anden måde end normal, for at gøre db. måleren tilfreds. Bortset fra det, forløb dagen rigtig godt, og som Danny sagde med et rigtig stort smil på læben ”det er det FEDESTE der er sket i mit liv.”

Teamet måtte aflyse en planlagt test den 5. april på Padborg Park.
Næste del i testprogrammet vil være den 11. - 15. april hvor teamet drager til Hockenheim for at køre test på Formel 1 banen, og Jens Hansen vil der, deltage i 2. afdeling af Divinol Cup.

Teamet satser meget på at være velforberedt inden første afd. af DEC på Ring Djursland den 28. april.

JH Motorsport
Kim Træger

Læs også:
29.03.2007 - Blandet test på Padborg Park


Læs mere om:
  • Danny Rasmussen
  • Jens Hansen
  • Padborg Park
  •