Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Toyota Atlantic Series

Ingen drømme start til Ronnie

Formel Atlantic 
08/04/07 

Ronnie starter i midten af feltet
En start placering som nr. 14 når starten går i morgen søndag, er ikke ligefrem prangende, men det var hvad det kunne blive til i qualifying nummer to der var præget af et virvar af røde flag og konstant trafik på bybanen i Las Vegas.
 

Starten som for første gang foregår som stående start, bliver en prøvelse for de mange Formel Atlantic piloter, hvoraf der er næsten 20 nye chauffører, rookier.


(Foto: Polestar)

Ronnie Bremer:
"Det var ikke godt, men det var ganske enkelt umuligt at få en fri omgang, der var konstant biler i vejen, eller også var der rødt flag, det hele var faktisk temmelig kaotisk. Vi har ikke helt ramt setup'et på bilen, men den er blevet klart bedre fra gang til gang, doger der stadig 1,3 sek. til toppen, og det er meget. Hvis jeg kommer godt af sted i morgen og slipper gennem første sving uden kontakt, så tror jeg på at vi være med helt fremme, men som sagt er der flere parremetre der skal gå op i en højere enhed, jeg føler mig heller ikke helt oppe på beat'et endnu, men lad os nu håbe på det bedste, så skal det sku nok gå."

Bremer Presse
Torben von Hausig

Læs mere om:
  • Ronnie Bremer
  • Polestar Racing Group
  • Las Vegas
  • 08/04/07 - Las Vegas - Formel Atlantic
  •