Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Tom Pedersen har fået styr på sin DTC-fremtid

DTC Cup 
06/04/07 

Tom Pedersen (Christiansfeld) er en af de nye kørere, som JM Racing i år kan præsentere i sin motorsportssatsning. For sønderjyden bliver det tredje gang, at han er med, når en ny sæson i Danish Touringcar Championship starter, og denne gang er han overbevist om, at tredje gang også bliver lykkens gang.
 

”Jeg har fået en bil, der er meget bedre end det, jeg har været vant til i DTC, og så er der bare styr på tingene hos JM Racing,” siger Tom Pedersen. Han skal køre den BMW 320i E46, som Philip Andersen sidste år brugte til at slå JM Racings Michael Outzen (Ringe) i privatkørernes mesterskab.

”Den er i hvert fald prøvet af, og efter min første test med den kan jeg også mærke, at den kører langt bedre end det, jeg har været vant til,” forklarer Tom Pedersen. ”Min forrige bil fik vi aldrig helt lært at kende, men denne her er en gennemtestet bil, der styrer og kører, som den skal. Første gang jeg prøvede bilen, kørte jeg hurtigere, end jeg nogensinde havde gjort i min gamle Honda.”


Tom Pedersen befinder sig rigtig godt i JM Racings BMW.
(Foto: Motorsporten.dk)

Det første kontakter mellem JM Racing og Tom Pedersen blev skabt efter afslutningen af forrige sæson, og det stod hurtigt klart, at parterne passede godt sammen, og at der var grundlag for et fremtidigt samarbejde.

”Vi har jo selv haft Tom som konkurrent i Clio Cuppen, så vi kender ham som en meget seriøs og dygtig kører, der kan køre rigtigt stærkt,” fortæller teamchef Jens Ole Mathiesen (Grindsted). ”Vi er overbeviste om, at Tom vil kunne tilføre os noget, og at vi også kan hjælpe ham med at opnå de resultater, han jagter i DTC.”

Tom Pedersen selv vil gøre sit til at leve op til både sine og JM Racings ambitioner.

”Jeg råder nu over et pålideligt materiel, og så skal jeg selvfølgelig holde mig udenfor skader. Skader har jeg nu heller ikke haft så mange af tidligere, så det regner jeg med, at jeg kan fortsætte,” siger det sønderjyske racertalent, som allerede i vinter opstillede sin personlige målsætning.

”Mit mål er at komme i top 10, men det bliver sværere og sværere synes jeg. Jeg havde jo allerede sat mit mål, inden Lundgaard kom i en Chevrolet og Edman i en Honda, så det må stadigvæk være målet. Men så er jeg også meget godt tilfreds, hvis jeg når det!”

JM Racing


Læs mere om:
  • Tom Pedersen
  • JM Racing
  •