Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Supercopa

Christoffer Nygaard prøver kræfter

Supercopa 
31/03/07 

- mod topkørerne i SEAT Cup
Første officielle test på Oschersleben med alle kørere i SEAT CUP. Christoffer Nygaard har i tidligere test kørt rigtig stærkt.
 

Christoffer Nygaard tester sin nye SEAT Leon Super Copa mod alle de andre kørere i SEAT Cup mandag den 2. og tirsdag den 3. april på Oschersleben i Tyskland.

For første gang kommer han dermed til at måle sig med de bedste kørere i klassen. Forventningerne er høje hos den 20-årige racerkører.

- Jeg forventer at ligge forrest blandt de nye kørere, og at jeg kan komme foran et par af de gamle, mindst, siger Christoffer Nygaard.

Han testede for allerførste gang for to uger sin SEAT Leon Super Copa med 300 Hk på Hockenheim. Da kørte han på tider, der lå ganske tæt på banerekorden.

Testen i Oschersleben bliver koncentreret, for der er køretid fra klokken 8.00 til 18.00. alle timerne skal udnyttes for at finde ud, hvordan bilen bliver sat op, så den kører optimalt.

Christoffer Nygaard har gode erfaringer fra Oschersleben-banen, da han i sidste sæson kørte en podieplads hjem på netop denne bane i Polo Cup.

Første løb i SEAT Cup er i weekenden 20. til 22. april på Hockenheim.

Torben Sørensen


Læs mere om:
  • Christoffer Nygaard
  • Fischer Racing
  • Oschersleben
  •