Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series

To Tom K-køredragter stjålet

ALMS 
29/03/07 

American Le Mans SeriesTom Kristensen er i fare for at måtte køre resten af sportsvogns-sæsonen splitterbar! Før Sebring modtog han tre køredragter med alle de nye sponsormærker samt 2007-layout, og nu er de alle væk!
 

"Den ene dragt donerede jeg til Breast Friends-auktionen, og de to andre blev stjålet på Sebring mellem lørdag aften og søndag eftermiddag. Her hang de to ekstra dragter til tørre i Joest-lejren efter vask, men ingen kender noget til tyveriet," siger en hængemulet Tom K.

Vi går her på hjemmesiden dog ud fra, at Kristensen får ny kollektion, for ellers burde han givet et bud på den sidst eksisterende dragt, der blev solgt i aftes for 17.000 kr. plus salær på Bruun-Rasmussen-auktionen for Breast Friends-foreningen. Kørehjelmen gik for 20.000 kr. plus salær.

TomKristensen.com
Nils Finderup


Læs mere om:
  • Tom Kristensen
  • Sebring
  • 17/03/07 - Sebring - ALMS
  •