Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Bridgestone Presents The Champ Car World Series Powered by Ford

Doornbos på kontrakt med Minardi Team USA

CCWS 
29/03/07 

Red Bull testkøreren Robert Doornbos får alligevel mulighed for at køre race. Onsdag skrev han under på en kontrakt med Minardi Team USA.
 

Robert Doornbos har 2 arbejdsgivere i denne sæson. Udover at skal udføre testarbejde for Red Bull Racing, så skal han også køre i den amerikanske Champ Car World Series. Onsdag skrev Robert Doornbos under med teamet som er ejet af den tidligere Minardi Formel 1 teamejer, Paul Stoddart. Teamkammerat med Robert Doornbos bliver det unge talent Dan Clarke, der allerede har en sæson bag sig i CCWS. Desuden er der lavet aftale med Zsolt Baumgartner som skal være teamets testkører.


Doornbos skal til USA - her i samtale med C. Horner
(Foto: Gepa Pictures)

Robert Doornbos:
”Jeg er glad for at få muligheden for at køre for Paul Stoddart, Keith Wiggins og Minardi Team USA. Det er selvfølgeligt et helt andet Minardi team end det jeg tidligere har kørt for. Men der dog stadig den samme følelse af at vi er knyttet tæt sammen af familielignende bånd. Den tekniske side af teamet er meget stærk, og vi har da også gjort store fremskridt i diverse tests af den nye Panoz DP01. Jeg tror vi vil gøre et godt indtryk i åbningsløbet i Las Vegas. Jeg tror på at vi får mulighed for at vinde sejre i løbet af sæsonen.”

Dons

Læs mere om:
  • Dan Clarke
  • Robert Doornbos
  • Minardi Team USA
  •      ASETEK SIMSPORTS