Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Aston Martin Racing offentliggører deres Le Mans kørere

Le Mans 
20/03/07 

Le MansAston Martin Racing offentliggjorde sent i går deres kører line-up til årets 24 timers løb på Le Mans, og der er ingen dansk chauffør i fabriks bilerne.
 

De to fabriks biler teams kommer til at bestå af Tomas Enge, Johnny Herbert og Peter Kox i bilen med nummer 007 og David Brabham, Rickard Rydell og Darren Turner i bilen med nummer 009.


Der er slet ingen tvivl om at det er en stærk besætning med et par nye navne på tavlen der skal vise deres værd.
(Foto: Aston Martin Racing)

Ud over de to fabriks Aston Martin’er vil Aston Martin Racing BMS stille med en DBR9 som kommer til at køre med nummer 100 og Aston Martin Racing Larbre Competition kommer med to biler der får henholdsvis nummer 006 og 008. Den sidste Aston Martin i årets Le Mans indsættes af Team Modena og den kommer til at køre med nummer 59.

Hvis man skal forsøge at drage en lære af det her. så er det at Aston Martin fabriks holdet har vejet både Casper Elgaard og Allan Simonsen og uvist af hvilke årsager fundet dem for ’lette’. På den anden side kan man endnu ikke helt udelukke at der kommer en dansker i en Aston Martin, det bliver blot ikke hos fabriks holdet.

Efter sigende har Jac Nellemann’s Aston Martin til Le Mans løbet i år skiftet nummer 007 ud med 008, og hvis det er rigtigt så er Nellemann’s bil en Larbre Competition, og i den kommer der måske en dansk chauffør bag rattet?

Vejgaard

Læs mere om:
  • Aston Martin Racing
  •