Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Supercopa

Christoffer Nygaard tester Seat Leon Super Copa

Supercopa 
18/03/07 

Den unge racerkører Christoffer Nygaard var i går på Hockenheim, hvor han for første gang testede den Seat Leon Super Copa, han i år kører Seat Cup i. Og det med rigtige gode resultater.
 

- Jeg kørte på tider omkring banerekorden, fortæller Christoffer Nygaard.

De seneste to år har 20-årige Christoffer Nygaard kørt VW Polo Cup i biler med 150 Hk, men han er i år rykket op i Seat Cup klassen. Seat Leon Super Copaen har 300 Hk.

- Så den er mere vild og bygget med en mere stiv undervogn, så den kræver en anden måde at køre på, forklarer Christoffer Nygaard.


Christoffer Nygaard kørte testede for første gang den Seat Leon Super Copa, han skal køre Seat Cup i, på Hockenheim med stor succes. Han kørte på tider tæt på banerekorden.
(Foto: Stærk)

Han er dog særdeles positiv efter den første test i bilen. Denne test var kun for de, der ikke kørte Seat Cup sidste sæson. Den første officielle test finder sted i begyndelsen af april, og til den vil alle kørere i klassen være med.

- Det ser jeg frem til for at få en ide, hvor jeg står i forhold til de øvrige, siger Christoffer Nygaard, som altså har de foreløbige resultater med sig i den forbindelse.

Trods sin unge alder har Christoffer Nygaard allerede kørt racerløb i flere år.
De seneste to sæsoner i Polo Cup i Tyskland resulterede i seks podie-placeringer for Christoffer Nygaard.

Seat Cup følger DTM-serien og første løb køres 20.-22. april på Hockenheim.

Stærk
Torben Sørensen


Læs mere om:
  • Christoffer Nygaard
  • Hockenheim
  •      ASETEK SIMSPORTS