Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Supercopa

Nygaard klar til Supercopa

Supercopa 
17/03/07 

Christoffer Nygaard fortsætter i 2007 med at køre de tyske baner tynde, når han i den kommende sæson fortsætter SEAT Leon Supercopa, som er et niveau over Polo Cup'en som han har deltaget i de sidste to sæsoner.
 

Skiftet har været ventet, og danskeren har fået startnummer 3 - samme nummer som sidste års mester Florian Gruber kørte med. Han kommer dermed ind i det team som hentede mesterskabet sidste år, lige foran en af danskerens tidligere konkurrenter i Polo Cup'en, Rene Rast.

Danskeren kommer til et af de bedste team i klassen, og skal blandt andet teame op sammen med mesteren fra 2005, Thomas Marschall.

Inden sæsonen begynder - den køres som en del af DTM-weekenderne - er der test på Oschersleben den 2. og 3. april hvor danskeren selvfølgelig kommer til at prøve sin nye arbejdsplads. Senere på året er der aftalt yderligere en test for klassens deltagere.

Benji

Læs mere om:
  • Christoffer Nygaard
  •      ASETEK SIMSPORTS