Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Australiens GP – Red Bull preview

Formel 1 
13/03/07 

Red Bull har skuffet utrolig meget i diverse tests forud for sæsonstarten på søndag. Kun ved en enkelt lejlighed har man vist noget.
 

Det er ikke sikkert at der hersker krisestemning i Red Bull teamet, men de dybe rynker på have fundet vej på panderne hos flere af de ansvarlige. De tests man hidtil har deltaget i, har været alt andet end opmuntrende. Kun ved en enkelt lejlighed har man været med helt fremme, og det var David Coulthard der stod for den præstation. Adrian Newey har endnu ikke formået at få tilført bilen noget nyt. Jo måske, men ikke noget der endnu har haft den store positive virkning.


Bliver Red Bull årets skuffelse?
(Foto: Bridgestone)

På kørersiden er man for så vidt godt besat. David Coulthard har rigtig mange års erfaring, men er det nok i år? Den anden kører i teamet, er i år Mark Webber, som efterhånden også har en del Grand Prixer med i bagagen. Der er derfor erfarne rotter man har sat i bilerne. Men det nytter ikke ret meget hvis bilen ikke kan præstere, og det har den ikke kunnet endnu. Omme bag ryggen på kørerne, sidder der i år Renault motorer, og det i sig selv er en garant for en god præstation. Det store problem må derfor være bilen. Red Bull har været placeret i den nederste del af feltet når der har været kørt tests. Så sent som i sidste uge, var teamet på Magny-Cours for at teste yderligere inden det australske Grand Prix. Den seneste officielle test i Bahrain var nedslående. Derfor den ekstra test i Frankrig. Her ville man teste en ny og stærkt revideret aerodynamisk pakke. Teamet har en stærk fornemmelse af at det er her problemet er.

Der er ikke kommet noget frem om hvordan testen er gået, og det er for så vidt ikke særligt opmuntrende. Kørerne har da også været temmelig stille når der har været talt om forventninger, målsætninger og så videre. Spørgsmålet er hvad vi kommer til at se fra Red Bulls side i Australien. Har de virkelig fundet de ekstra sekunder der faktisk er påkrævet for at de kan være med i den øverste og sjoveste del af feltet? Eller skal Adrian Newey i gang med det store tegnebræt og søge at skabe b-version af bilen hurtigst muligt? Meget vil vise sig i den kommende weekend.

Dons

Læs mere om:
  • Red Bull Racing
  • Albert Park
  • 18/03/07 - Albert Park - Formel 1 - FIA F1
  •