Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Monteiro til SEAT

WTCC 
09/03/07 

Efter at være blevet skubbet ud af Spyker F1-teamet, har portugiseren Tiago Monteiro fundet ny arbejdsplads. Det bliver i en SEAT Leon som han kommer til at køre i WTCC-sæsonen.
 

Det var ellers forventet at Monteiro ville have gået efter et testsæde, men ønsket om at køre race var større og derfor gik han i stedet til SEAT, som han også testede for i løbet af vinteren. "Siden jeg testede raceren i Valencia fandt jeg ud af at teamet har stor erfaring og kan begå sig på det højeste niveau. Med teamets hjælp er jeg sikker på at jeg kan lære hurtigt i et meget anderledes mesterskab og blive blandt de bedste så hurtigt som muligt," lyder det fra Tiago Monteiro.


Monteiro under testen i Valencia
(Foto: FIA WTCC)

Han må dog nøjes med at se med fra sidelinjen når der i denne weekend køres i Brasilien, da aftalen kom meget sent i stand. Han er dog med når årets andet løb køres på Zandvoort. Monteiro medbringer sponsorer, men med til historien hører dog også at WTCC-ledelsen og arrangørerne af løbet i Porto senere på året gerne så en portugisisk kører i feltet - og det lykkedes så!

Benji

Læs mere om:
  • Tiago Monteiro
  • SEAT Sport
  •