Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Advan Cup

Trængsel hos Team Go Racing

Advan Cup 
07/03/07 
Yokohama

Det Østjyske DTC team Team Go Racing, som har til huse i Halling lidt udenfor Hadsten, har travlt for tiden. Der er nemlig ikke mindre end 3 biler på værkstedet lige nu, samt 2 DTC biler der venter på en plads, i det trængte racerværksted.
 

Dette skyldes tildels teamets 2 Ford Focuser, som sidste år var indsat i Advan Cuppen med Leon Sørensen og Team Chef Gert Koustrup bag rattet.
"Det er synd og sige det, men de står MEGET i vejen lige nu" - udtaler Gert Koustrup - "det er med et bristet hjerte at Focuserne skal sælges, det er jo et eller andet sted teamets hjertebørn, men vi bliver nød til at bevæge os videre, selv om at der er meget fart gemt i dem endnu" -tilføjer Gert Koustrup.


(Foto: Ronnie S. Andersen)

Her i weekenden modtog teamet så sin nyindkøbte karrosse fra maler, og påbegyndte monteringen af dele fra donorbilen, samt klargøring af motor til en tur til Scandic i Slangerup.
Bilen, som er en Peugeot 307 TGR, bliver indsat i Advan Cuppen i den kommende sæson, og skal være klar til starten af april, hvor teamet påbegynder deres testarbejde.


(Foto: Ronnie S. Andersen)

Hvem der skal køre bilen er endnu ikke helt på plads, men Team Chef Gert Koustrup udtaler:
"Det er så tæt på som det kan blive, at vi kan offentliggøre vores Advan Cup kører."

Teamet har store forventninger til bilen, efter en meget problemfyldt sæson sidste år, med et nogle få opture, hvor højdepunkterne nok var med Leon Sørensens 1. plads på Padborg Park, samt hans 2. plads på Sturup Raceway.


(Foto: Ronnie S. Andersen)

"Hvis alt spiller i år, og vi får den forventede kører, skal bilen slutte i top 5 som minimum, men han får ikke skæld ud hvis han slutter på podiet hvergang" - slutter Gert Koustrup.

Team Go Racing
Ronnie S. Andersen


Læs mere om:
 • Gert Koustrup
 • Leon Sørensen
 • Team Go Racing
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her  ASETEK SIMSPORTS