Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Audi åbner speciel Le Mans-udstilling

Le Mans 
06/03/07 

Le MansAudi har netop åbnet en speciel Le Mans-udstilling i sit store museum i Ingolstadt. Her kan Audis Le Mans-biler som Audi R8 og R10 naturligvis ses, men også perler som Ford GT40, Porsche 917 og Bentley Speed 8 er med i det imponerende showroom.
 

"Det er en virkelig flot udstilling," fortæller Tom Kristensen, der var med til åbningen sammen med de andre fem, offentliggjorte Le Mans-kørere fra Audi.

"Det er faktisk første gang, alle Audis vinderbiler er samlet, og for mig er det en speciel fornemmelse at gense alle de biler, der har bragt mig så meget succes."

Udstillingen blev åbnet ved et stort pressemøde, hvor Tom Kristensen og Jacky Ickx, de to mest vindende i Le Mans-historien, var æresgæster i et stort talkshow. Som altid var der elegant pingpong mellem de to, og som altid forsøgte intervieweren forgæves at få afgjort, hvem af de to der er den rigtige Mr. Le Mans.

Udstillingen vil være åben indtil den 17. juni, den dag årets Le Mans afsluttes. Der betales almindelig entré til Audis generelle museum, så er Le Mans-bilerne med i købet.

TomKristensen.com
Nils Finderup


Læs mere om:
  • Tom Kristensen
  •