Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Rally

Stor opbakning til Escobar racing

Rally 
05/03/07 

- ved præsentationen af deres 2 nye racer biler
Escobar racing v/Lars Kragh nød søndag den 4. marts med en meget stor opbakning fra alle de fremmødte ved præsentationen af deres 2 nye racerbiler hos Rønnede Autolakering.
 

En stor gruppe mennesker havde valgt at bruge søndag eftermiddag på at se en meget flot, og professionel præsentation af Escobar racings to nyindkøbte biler.


Natascha Vejlebo.
(Foto: Nitt-Foto.dk)

Natascha Vejlebo dansede på fornemmeste vis biler frem én for én, og her efter kunne bilerne, så blive beundret og kigge nærmere på, af de små 100 mennesker der var mødt op.

Team ejer Lars Kragh:
Det er helt vildt det her, vi er rigtig glade for at så mange mennesker har villet ofre deres søndag eftermiddag på at lægge vejen forbi Escobars præsentation.
Vi er utrolig glade for den interesse folk viser for vores team, og det er virkelig noget der varmer.


Natascha Vejlebo.
(Foto: Nitt-Foto.dk)

Team chef Peter Ackermann:
Det er fantastisk at se alle disse mennesker, vi er meget stolte over den flotte opbakning vi har fået ind til nu, men at så mange mennesker bakker op om vores ide, om en præsentation af vores nye biler havde vi ikke forventet.
Det giver os troen på at vi er på rette vej.
Vi kan kun sige tusind tak til alle de interesserede der har været her i dag, og vi kan kun sige at vi vil kæmpe, det bedste vi har lært når sæsonen går i gang.

Escobar racing
Peter Ackermann


Læs mere om:
 • Lars Kragh
 • Escobar racing
 •  
   

  Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS