Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1 præsentation

Honda præsentation – 2

Formel 1
præsentation 

26/02/07 

Honda har præsenteret deres nye racer for længst, men nu har man lavet en yderligere præsentation af bilen. Honda bliver grøn.
 

Hondas nye racer er blevet præsenteret i den tilsyneladende nye bemaling. Og det er absolut ikke noget man er forvænt med at se. Den er temmelig alternativ at se på. Men det har sine årsager. Moderfirmaet Honda Motor Corporation som er eneejer af Formel 1 teamet, hører til de mere grønne i den branche, og det spreder sig nu også til Formel 1 teamets biler. Således ser man stort set ikke nogen sponsornavne på bilen i dens seneste præsentation. Dog med enkelte undtagelser. Bridgestone navnet findes på bilen, men meningen er at den største opmærksomhed skal rettes mod selve bemalingen og så en enkelt organisation som har fået deres web adr. på hækvingen. En organisation der i samarbejde med Honda Motor Corporation og Honda Racing F1 skal rette opmærksomheden mod den globale opvarmning og de følgeskader der følger med det.


Hondas nye "Planet Earth" bil
(Foto: Honda F1)

Det betyder dog ikke at teamets sponsorer bliver gemt helt af vejen. På stort set alt andet materiel, kørerdragter, mekanikernes tøj osv. vil teamets sponsorer være særdeles synlige – ganske som de plejer. Men det er alt sammen – for øvrigt i samarbejde med sponsorerne – for at slå et slag for at kæmpe mod den globale opvarmning. Honda nævner selv at de af flere omgange har været forgangsmænd i forhold til at minimere forurening. Selv nævner de blandt andet at de i midt halvfjerdserne plantede over 25.000 træer rundt om deres fabrikker. I 1999 lancerede man firmaets første hybridbil. I 2006 begyndte man for alvor at omlægge produktionen så den bliver mere og mere forureningsfri. Og den nyeste Honda Civic GX har fået en opmærksomhed for at have en af de reneste motorer i øjeblikket.

Nu gør man så i første omgang et forsøg på at gøre opmærksom på den globale opvarmning i Formel 1 teamet også. Hvornår Formel 1 så i det hele taget bliver mere grøn, er et helt andet spørgsmål. Det er noget som Max Mosley tilsyneladende arbejder med.

Dons

Læs mere om:
  • Honda Racing F1 Team
  •