Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 3 Euro

Hülkenberg vælger Formel 3 Euro

Formel 3 Euro 
15/02/07 

Nico Hülkenberg har valgt at prioritere den europæiske Formel 3 serie frem for A1 GP serien. Det sker på trods af 6 sejre i A1 GP serien.
 

Det nye tyske håb i Formel racing, Nicolas Hülkenberg, har valgt at køre i den europæiske Formel 3 serie frem for i A1 GP serien. Trods foreløbigt 6 sejre i den i gang værende sæson i den ellers yderst spændende A1 GP serie, så vil Nico Hülkenberg hellere køre i Formel 3 Euro serien. Sagen er den at han for længst har lavet aftale med AMS teamet som er forsvarende mester i Formel 3 Euro serien. Og derfor bliver han nødsaget til at prioritere denne serie frem for A1 GP. Det bliver dog ikke lige med det samme at han stopper i A1 GP. Næste løb køres i Durban, men derefter er det kun sandsynligt at han kører enkelte løb i A1 GP. Meldingerne fra Tyskland lyder på at Nico Hülkenberg vil være ude i i hvert fald 3 løb, nemlig det mexicanske, det kinesiske og finalen på Brands Hatch.

Han vil i stedet blive erstattet af et andet tysk håb, dog med mindre erfaring, nemlig Christian Vietoris. Christian Vietoris har kørt en del test- og træningssessioner i A1 GP weekenderne, og er derfor ikke en helt ny kører der kommer ind. Vietoris siger selv at nu skal han for alvor i gang med den fysiske træning idet at han mangler en del på det område. David Sears som er ansvarlig for servicering af både det tyske og det new zealandske A1 GP teams, venter sig meget af Christian Vietoris. Christian Vietoris er kun 17 år gammel men har allerede vist sig at være yderst talentfuld. Blandt andet er han Formel BMW verdensmester.

Dons

Læs mere om:
  • Christian Vietoris
  • Nicolas Hülkenberg
  • ASM F3
  • Team Tyskland
  •