Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Swedish Touring Car Championship

Ny Honda til Engström

Swedish
Touring Car
Championship 

15/02/07 
Yokohama

2006 sæsonen bød på stor fremgang for Honda køreren Tomas Engström i Swedish Touring Car Championship (STCC), så til den kommende sæson bliver der satset yderligere, blandt andet med en helt ny Honda Accord Euro-R racer.
 

"Jeg har en god fornemmelse forud for sæsosnen, samarbejdet med Honda Nordic har været meget inspirerende, og vi var tidligt klar med 2007 planerne. Jeg har kørt Honda Accord i to sæsoner, vi har nu helt styr på både motor og gearkasse, så på den nye bil bliver hovedkræfterne lagt på undervognen sammen med JAS Motorsport, der vil være tilstede ved STCC løbene" - udtaler Tomas Engström - "STCC er en af de bedste, hårdeste og mest jævnbyrdige serier, så derfor vil jeg fokusere 100% på den i år, men derudover vil jeg nok køre WTCC løbet på Monza, samt deltage i European Touring Car Cup weekenden i Italien."

Tomas Engström forventer at starte på de første testkørsler med sin nye Honda Accord Euro-R allerede i marts måned, det sker i Italien, hvor der findes testmuligheder tæt ved JAS Motorsports fabrik.

Sæsonpremieren i Swedish Touring Car Championship 2007 køres på Sturup Raceway den 22. april.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Tomas Engström
  •  
     

    Swedish Touring Car Championship nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: