Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Ingen DTC-debut til Jesper Carlsen

Danish
Touringcar
Challenge 

31/01/07 

- i denne omgang
Jesper Carlsen skal alligevel ikke køre for Chevrolet Motorsport Danmark i sæsonen 2007.
”De sidste fjorten dage har været meget hektiske for mig, men jeg kan desværre ikke få økonomien til at hænge helt sammen, og derfor er jeg nødsaget til at trække mig”, siger en skuffet Jesper Carlsen.
 

”Jeg vil hellere tage konsekvensen nu end være tvunget til at bryde kontrakten midt på sæsonen og stille teamet i en svær situation.”

”Det er jo ikke nogen sjov situation pludselig at skulle sige farvel til en kører, men al ære og respekt til Jesper, fordi han har været åben og ærlig overfor os. Vi har givet ham et tilbud om at indsætte en BMW for Klostermann Racing i DTC, så han kan komme ud og køre og holde sine evner på toppen”, siger Kent Bo Steffensen.

Jesper Carlsen tilføjer over mobiltelefonen: ”Jeg synes, at det er et flot tilbud, jeg har fået, så det skal overvejes alvorligt i det næste stykke tid.”

Michael Klostermann indrømmer, at det er en uheldig situation: ”For Perfection Racing er det ikke nogen optimal løsning at skulle ud og finde en kører på denne tid af året, men vi arbejder med flere løsninger og regner med at kunne præsentere en ny kører i løbet af relativ kort tid. Vi har selvfølgelig vores favoritter, men nu må vi se hvordan det hele falder ud. Men der skal ikke herske tvivl om, at vi går ud og løfter opgaven med at få Chevrolet Motorsport Danmark frem i forreste række.”

Perfection Racing
Jan Gripping

Læs mere om:
  • Jesper Carlsen
  • Chevrolet Motorsport Danmark
  • Perfection Racing
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her