Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Bridgestone Presents The Champ Car World Series Powered by Ford

Champ Car stadig målet for Bremer

CCWS 
29/01/07 

Ronnie Bremer tog for en god uges tid siden til Sebring banen i Florida, for at overvære de først tests tirsdag og onsdag med den nye Panoz/Champ Car Racer. Der var ikke helt så mange biler på banen som forventet, men økonomien skranter stadig for en del teams.
 

"Der står super kvalificerede chauffører på rad og række herovre, kunne Ronnie meddele fra pit pane tirsdag, det bliver rigtigt svært at få sæde igen i år, de vil have penge alle sammen."

Men endnu engang var Pole Star's Atlantic Team ikke sene til at udnytte Ronnies tilstedeværelse, så de bad om hans hjælp omkring opsætning at deres Atlantic bil Nr. 12, kørt af Richard Heistand der skulle teste lørdag ligeledes på Sebring.

"Det var egentlig ikke meningen, at jeg skulle have været ud at køre, og sædet var i virkeligheden også alt for stort, pedalerne kunne jeg kun lige nå, men Pole Star ville gerne have mig i bilen for at tjekke om setup'et var i orden, så sådan blev det. Det var faktisk rigtig sjovt og det endte med jeg fik kørt 2 x 20 omgange. Jeg ved godt at det i de officielle træningstider fremgår at er jeg blevet nummer 20, men i sidste trænings session var jeg faktisk 4. hurtigst, banen var blot blevet langsommere, så jeg er super godt tilfreds. Vi arbejder videre på Champ Car herovre, og alt kan stadig ske selv om det ser lidt dunkelt ud lige nu."

Omkring DTC er det ikke afklaret hvorvidt Ronnie evt. skal køre enkelte løb.

Bremer Presse
Torben von Hausig

Læs mere om:
  • Ronnie Bremer
  • Polestar Racing Group
  • Sebring
  •      ASETEK SIMSPORTS