Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Am

Daytona 24 Timer – 1. time

Grand Am 
27/01/07 

Daytona 24 Timer kører for fulde gardiner med Jan Magnussens SunTrust Riley-Pontiac med i top 4.
 

Løbet startede kl. 13.30 lokal tid, med Alex Gurney (Søn af Dan Gurney i øvrigt) i spidsen stærkt forfulgt af Max Angelleli i SunTrust Riley-Pontiac.

Inden der er gået 20 minutter har Max Angelelli fået presset Alex Gurney til en fejl, og overtager dermed føringen. Herefter skifter føringen løbende, og ved udgangen af første time er Jan Magnussens bil på en 5 plads, godt 15 sekunder efter den førende AJ Allmendinger i Michael Shank Racing Lexus Riley.

Andenpladsen indtages af Marc Goosens i Lowe’s Riley-Matthews Motorsports Riley-Pontiac og på tredjepladsen er det David Donohue i Red Bull/Brumos Porsche.

I GT klassen går det fremad for Lars Erik Nielsen og Tafel Racing. Wolf Henzler tager hurtigt spidsen i feltet i den anden Tafel Porsche, og opbygger stille og roligt et forspring til forfølgerne. Efter første time, er forspringet 15 sekunder. Lars Erik Nielsens bil er klatret op på 8 pladsen godt 40 sekunder efter den førende.

Alt i alt en god start for danskerne. På Daytona er det en tommelfingerregel at de første 12 timer kun drejer sig om at overleve og ikke komme for langt bagud – løbet begynder reelt søndag formiddag.

Jesper Thomsen

Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Lars Erik Nielsen
  • Daytona
  • 28/01/07 - Daytona - Grand Am
  •