Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series

Danica Patrick tester på Sebring

ALMS 
22/01/07 

American Le Mans SeriesDanica Patrick kører i Andretti-Green Racing’s Courage med Acura motor ved dette års American LeMmans Series store pre sæson test, der starter på Sebring banen i Florida i dag.
 

Testen ugens tre første dage, og Danica Patrick tester AGR fordi hun håber på at kunne kører sig til et sæde i teamets Courage sportscar racer.
Hun har allerede lavet en flerårig med teamet i forbindelse med deres indsats i Indy Car Series.

Pressen i USA mener at det vil være en fordel for hende at mikse sine erfaringer fra både Indy biler og sportsvogne, selv om testen ikke fører til løb i sportsvogne foreløbig.

Bryan Herta og Mario Franchitti er allerede blevet bekræftet af AGR til at skulle kører første sæson i Amerivan Le Mans Series LMP2 klassen.
Patrick’s ICS team kollega Dario Franchitti, vil også være til stede ved testen, og det forventes at han også vil stå til rådighed ved langdistance løb inklusiv 12 timers løbet på Sebring.

Uanset hvad, så er det at teste en helt ny bil, som ikke endnu er blevet fremvist af teamet, en chance for at skrive lidt mere erfaring på sit CV.
Rygterne går også på, at der kan være mulighed for at AGR teamet vil indsætte en bil nummer to, med Patrick bag rattet.

Selch

Læs mere om:
  • Danica Patrick
  • Dario Franchitti
  • Andretti Green Racing
  • Sebring
  •