Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1

Ny Formel 1 test til Sebastien Bourdais

Formel 1 
22/01/07 

Teammedejer Gerhard Berger har tilbudt Sebastien Bourdais en ny test. Bourdais imponerede Berger ved den første test i slutningen af 2006.
 

Sebastien Bourdais imponerede Gerhard Berger ved franskmandens første Formel 1 test i slutningen af 2006. Det får nu Gerhard Berger til at tilbyde Sebastien Bourdais en ny test. Hvor og hvornår er dog ikke fastlagt endnu. Sebastien Bourdais vil dog ikke køre i Formel 1 i år. Han har allerede meldt ud at han har til hensigt at opfylde den kontrakt han har med Newman-Haas i CCWS serien.


Sebastien Bourdais
(Foto: JohnBrondum_DropTheFlag-com)

Gerhard Berger udtaler til tyske Auto, Motor und Sport at han og andre vil observere Sebastien Bourdais henover 2007 sæsonen, og tilkendegiver hermed at han sagtens kan finde på at hyre Bourdais til 2008 sæsonen. Gerhard Berger har i samme interview også udtrykt en stærk kritik af Vitantonio Liuzzi og Scott Speed. Tilsyneladende udtrykker de ikke samme serøsitet som den Sebastien Bourdais viste ved hans første test. Scuderia Toro Rosso har endnu ikke lagt sig fast på at 2006 kørerne også er at finde i bilerne i 2007. Noget tyder dog på det, men deres kontrakter er dog så fleksible at de 2 kørere kan skiftes ud uden de store problemer.

Dons

Læs mere om:
  • Gerhard Berger
  • Sébastien Bourdais
  • Scuderia Toro Rosso
  •  



    ASETEK SIMSPORTS