Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Rene Rasmussen kører BMW igen

Danish
Touringcar
Challenge 

01/02/07 

DTC Corolla'en var fundet frem, og sponsor aftalerne var ved at være på plads, men så fik René Rasmussen kontakt med JM Racing - nu er planerne ændret.
 

JM Racing står med de fire tidligere Team Essex BMW'er, og har foreløbig kun aftaler med Michael Outzen og Tom Pedersen. Derfor har JM Racing og René Rasmussen i nogen tid snakket om en eventuel plads i teamet.

Teamchef og –ejer Jens Ole Mathiesen tilbød René, at leje den ene af BMW'erne og kører DTC i 2007 hos JM Racing. Rene Rasmussen havde dog stadig sin DTC Corolla stående, og havde faktisk bestemt sig for at kører næste sæson i den.

René Rasmussen har tidligere ville sælge sin DTC Corolla, og ville derfor ikke lave aftaler om andre biler før hans Toyota var solgt. Derudover ville han ikke leje sig ind i et team igen, men ville eje sin egen DTC bil.

Efter lidt forhandlinger mellem JM Racing og Rene Rasmussen, er der nu fundet en løsning som passer begge parter, og et sammenarbejde er nu aftalt. René Rasmussen har nu købt den ene tidligere Team Essex BMW E90, og Jens Ole Mathiesen har så taget Rene's DTC Toyota Corolla i bytte.

Bilen som René Rasmussen har købt, er sidste sæsons vinder BMW E90, som havde Casper Elgaard bag rattet. Så der er gennemprøvet teknik som René Rasmussen har fået hjem i garagen.
Bilen er allerede leveret, og står i øjeblikket på hans racerværksted, som til dagligt drives at Thomas Rygaard.

Aftalen mellem JM Racing og Rene betyder, at bilen vil blive malet i teamets farver. Teamet vil også give Rene Rasmussen back up og support ved alle årets DTC løb, hvorfor bilen også vil være at finde i teamets nye store telt.
Mellem løbene vil bilen blive passet og tilset af Thomas Rygaard på deres eget værksted.

Selch

Læs mere om:
  • Jens Ole Mathiesen
  • Rene Rasmussen
  • JM Racing
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her