Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Pedro de la Rosa håber på comeback

Formel 1 
10/01/07 

Efter at have afløst Juan Pablo Montoya i McLaren teamet midt på sidste sæson, hvor han sluttede i pointene fem gange i pointene, så følte spanske Pedro de la Rosa sig godt rustet til 2007 sæsonen, men alligevel blev det ikke til en fast plads på startgridden til ham.
 

Han var ellers med til det sidste i McLarens valg af anden kører til Fernando Alonso, men blev slået i sidste øjeblik af den unge kører Lewis Hamilton.

"Min nationalitet og min alder er imod mig. Alle teams er nu på udkig efter en ny Michael Schumacher" - udtaler Pedro de la Rosa - "men man ved aldrig, hvad fremtiden bringer!"


Er Pedro de la Rosa's fremtid i Formel 1 feltet, eller skal han 'bare' fortsætte som testkører?
(Foto: McLaren)

Pedro de la Rosa, der næste måned fylder 36 år' har en lang Formel 1 karriere med sig som ballast, i hans søgen efter et fast sæde i Formel 1 feltet.
Han har kørt 71 Grand Prix løb for Arrows, Jaguar og sidst McLaren.
Denne erfaring var dog ikke nok til at skaffe ham en fast plads denne sæson, hvor han nu fortsætter som testkører for McLaren teamet.

Selv om han blev vraget op til denne sæson, så har Pedro de la Rosa ikke opgivet drømmen om en fast plads i Formel 1 feltet, og han har nu rettet sigtet ind på 2008 sæsonen.
Næste sæson kommer der et nyt team med i Formel 1 feltet, et team der ligesom McLaren skal benytte Mercedes Benz motore, og det er her Pedro de la Rosa nu satser på at komme til at køre.
Det nye team som Pedro de la Rosa henviser til er Prodrive, det team som David Richards i øjeblikket er ved at stable på benene.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Pedro de la Rosa
  •