Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Flere F1 præsentationer er fastsat

Formel 1 
08/01/07 

Som det har været de sidste mange år, er januar og februar tiden hvor de enkelte Formel 1 teams viser deres nye biler frem for hele verdens presse.
 

Nogle teams har allerede sat datoen for hvor og hvornår de vil præsentere deres nye biler, og i visse tilfælde nye farver og et nyt design. Ny har endnu to at de store teams sat en dato for præsentation af deres 2007 biler.

Honda F1 Racing vil officielt afsløre deres indsats for 2007 sæsonen, den 25. januar på Circuit de Catalunya i Barcelona. Bilen vil blive fremvist i de neutrale vintertest farver. Bilens farve og design vil blive afsløret ved et separat arrangement i februar. Dette kan skyldes at en unavngiven sponsor skal have sine farver med på bilen.
Dagen efter præsentationen vil Jenson Button og Rubens Barrichello påbegynde test og udviklingsarbejde med den nye RA107.

Williams har bekræftet at de vil vise deres FW29, med Toyota motor, på deres fabrik i Grove den 2. februar.
Bilen er blevet udviklet under ledelse af teknisk direktør Sam Michael, og teamet håber meget på at komme stærkt tilbage, efter en skuffende 2006 sæson.
Williams har allerede fået kørt værdifulde kilometer med Toyota motoren i en testbil siden september.

Selch

Læs mere om:
  • Honda Racing F1 Team
  • Williams F1 Team
  • Circuit de Catalunya
  •