Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Le Mans

Pescarolos økonomi reddet

Le Mans 
06/01/07 

Le MansPescarolo har været igennem svære økonomiske tider, siden en række sponsorer valgte at stoppe samarbejdet. Problemerne er ikke blevet mindre af, at det franske team til 2007-sæsonen samtidig har måttet bygge sit eget chassis, da den hidtidige samarbejdspartner Courage ikke formåede at bygge et nyt chassis, der levede op til Pescarolos krav om mindre vindmodstand og bedre downforce.
 

Nu er der imidlertid håb for enden af Dunlop-broen. Courages nye chassis har også skuffet en række andre kunder, der i stedet har besluttet sig for at købe det nye Pescarolo-chassis. I alt fire chassiser er indtil nu bestilt hos Henri Pescaolos team, der dermed har fået budgettet for 2007 på plads.

"Men stadig ser jeg gerne, at vi får fat i nye sponsorer. Jeg forstår det ikke helt. I de seneste to sæsoner har vi været de eneste, der har kunnet byde Audi trods, selv om vores budgetter kun er på to procent af Audis samlede udgifter. Hvis det ikke skulle gøre os attraktive, forstår jeg ingenting," siger Henri Pescarolo til engelske Autosport.

Som et kuriosum har rally-verdensmesteren Sebastien Loeb tilbudt at køre Le Mans gratis for Pescarolo i år for på den måde at hjælpe det økonomisk trængte team.

TomKristensen.com
Nils Finderup


Læs mere om:
  • Pescarolo Sport
  • Le Mans
  • 16/06/07 - Le Mans - Le Mans
  •      ASETEK SIMSPORTS