Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Bridgestone Presents The Champ Car World Series Powered by Ford

”Kvalifikationen kostede mig titel”

CCWS 
29/12/06 

Så ærligt og ligefrem kan det siges. CCWS feltets - efter de fleste mening – pæneste kører, mistede sin rookietitel fordi hun ikke var god nok til at kvalificere sig.
 

Katherine Legge er ærlig når hun siger at titlen som årets rookie i CCWS serien i år, blev tabt fordi hun ikke var god nok til at kvalificere sig. Det var især de ”røde” dæk som voldte hende problemer. I CCWS serien operer man som bekendt med 2 compounds – et rødt og et sort – og hvor de røde er markeret med en rød ring på siden af dækket. En ide som også har været på tale til Formel 1, men som ikke bliver aktuel i hvert fald i 2007.

Og det var netop de røde dæk som voldte Katherine Legge problemer når hun skulle kvalificere sig. Eneste undtagelse var i Mexico City, hvor hun var fuld på højde med konkurrenterne på tiden. Hvad hun ikke kunne klare i kvalifikationen, kunne hun så til gengæld i selve løbet. Som oftest kunne hun køre lige op med konkurrenterne, og med lige så gode omgangstider. Måske dog lige med undtagelse af Sebastien Bourdais, Justin Wilson og Allmendinger som virkelig kunne lægge fra land når det var nødvendigt.

Det er endnu ikke bekræftet hvor Katherine Legge skal køre i 2007. Mange rygter taler om at hun er på vej væk fra PKV teamet, og måske er det rigtigt. Kevin Kalkhoven som ejer PKV teamet, siger dog at hun kører i 2007 i CCWS serien, men ikke hvor.

Dons

Læs mere om:
  • Katherine Legge
  • PKV Racing
  •