Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Palmer Audi

Jesper Carlsen egne kommentarer til 2000 sæsonen

FPA 
24/11/00 

"Som I ved har jeg kørt for Team Brask i Palmer Audi serien i 2000. Det har været et godt år, da jeg har fået en drømmekontrakt med Brask Management. Uden den, havde det set meget svært ud.... for ikke at sige totalt sort..."
 

©FPA Med disse ord indleder Jesper Carlsen sine kommentarer til 2000 sæsonen. Og han fortsætter sin sæsonbekrivelse:

"En beskrivelse over sæsonen 2000 skal starte med en stor tak til Brask Management og Lars Christian Brask, som er mentor bag hele projektet.
Det har ikke været min bedste sæson. Jeg har været rigtig hurtig, og har haft en del polepositions, men det har ikke udmundet i en sejr, hvilket jeg er lidt skuffet over. Der har været mange podieplaceringer, men der burde have været flere.
Jeg har været uheldig nogle gange, og andre gange har det været min egen skyld.
Jeg er dog stadig glad for min Palmer Audi sæson, for jeg har vist konstant at være hurtig, og det betyder meget for mig.

©FPA
Jesper Carlsen på vej imod en samlet 6. plads i Euro Formula Palmer Audi.

2000 var sæsonen, hvor jeg fik min længe ventede sportscar debut. Det var på tale, at jeg skulle med Den Blå Avis til Le Mans, men det blev lagt på hylden for, at jeg kunne koncentrer mig om at vinde Palmer Audi mesterskabet. På det tidpunkt var alle muligheder for en mesterskabssejr åbne, men det gik lidt skævt mod slutningen og jeg sluttede 6´er.
Jeg fik dog sportscar debuten med Jason Watt og Karsten Ree på Nürburgring.... en kanon oplevelse. Noget jeg håber der kommer mere af.

Foto: Ulf Schack
Jesper Carlsen i Team Den Blå Avis' Panoz racer på Nürburgring.

Sidst på sæsonen har jeg fået en forsmag på Formel 3. Det er mit mål for 2001, men det kan ikke lykkes uden en stor sponsor.
Det er hårdt arbejde vinteren over. De sidste par måneder har stået på sponsorsøgen, og indtil den 1. februar er der stadig håb om at finde lidt penge, men så er det også ved at være slut... men det er hårdt.
Jeg bestæber mig på at finde budgettet til det tyske Formel 3 mesterskab, og jeg tror på at det kan lykkedes. Tysk Formel 3 er min første prioritet.
Hvis det ikke lykkedes, så kigger jeg også efter et sæde i sportscar og GT racing, og udover det kigger jeg også mod DTC for at vise mig lidt på de danske folder.
Palmer Audi kunne også være en mulighed, men alt er stadig åbent.... som det altid er, så afhænger det hele af penge.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Jesper Carlsen
  •