Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1

Super Aguri annoncerer deres testkører

Formel 1 
17/12/06 

Super Aguri F1 har annonceret hvem der skal være deres tredje- og testkører. Valget er faldet på den unge hollænder, Giedo van der Garde.
 

Giedo van der Garde er blevet valgt som den tredje kører i bundproppen blandt teamene Super Aguri F1. Det er en næsten totalt ukendt kører, men i inderkredsen betegnes han som talentfuld om end der stilles tvivl om hvor hurtig han egentlig er.

van der Garde har været en del af McLaren Young Driver Support Programme, og har i år deltaget i den europæiske Formel 3 serie for ASM teamet. van der Garde har kørt gokart siden han var ni år og vandt i 2002 verdensmesterskabet i Formula A. I 2003 skiftede han til Formel Renault 2000 og skiftede til Formel 3 i 2004. Det er dog ikke blevet til de store ting efter at han tog springet til Formel bilerne. Nu venter der så en ordentlig mundfuld for den unge hollænder. Formel 1 er noget ganske andet end Formel 3.


Gideo van der Garde er klar som testkører for det nystartede japanske team
(Foto: Super Aguri F1)

Dons

Læs mere om:
  • Giedo van der Garde
  • Super Aguri Formula 1
  •      ASETEK SIMSPORTS