Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

World Rally Championship

Skoda trækker sig ud

WRC 
10/12/06 

World Rally ChampionshipSkoda Auto har besluttet, at bruge alle sine resurser på et nyt Fabia baseret Super 2000 rally projekt, så det Red Bull sponseret WRC team må trække sig.
 

Skoda Auto annoncerede i midten af ugen sin beslutning om at bruge al sin energi på det nye Super 2000 projekt. Dette betyder samtidig afslutningen på et frustrerende år for Skoda / Red Bull WRC teamet med Armin Schwartz og Raimund Baumschlager.
Teamet sluttede sæsonen med 24 point, hvilket er 20 point efter nærmeste rival.

Skoda har informeret Team Baumschlager Rallye & Racing at de har frie hænder til at kigge til andre sider for at finde en forsat deltagelse i rally sporten.

Andreas Aigner som har kørt ti afdelinger for teamet i år, vil forsat blive støttet af Red Bull. Folk fra Red Bull har allerede bekræftet deres støtte, og fortalt at man er i gang med at ’sætte en pakke sammen’, som kan sikre Aigner et sæde i 2007 sæsonen.

Skoda derimod har sagt at de forsat vil støtte Jan Kopecky. Det vides ikke helt hvordan dette vil foregå endnu, men detaljerne om hvor vidt man vil give tjekken mulighed for at kører en privat indsat Skoda Fabia forhandles stadig.

Selch

Læs mere om:
  • Skoda Motorsport
  •  
     

    World Rally Championship nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
         ASETEK SIMSPORTS