Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

A1 Grand Prix

Willi Weber har fundet et nyt talent

A1 Grand Prix 
07/12/06 

- Michael Schumachers afløser?
Willi Weber som har været Michael Schumachers manager i en lang årrække, har fundet et nyt tysk talent, som godt kan gå hen og blive afløseren for Michael Schumacher inden for få år.
 

Hvis man skal tro Willi Weber, så skal man allerede nu begynde at lægge mærke til navnet Nicolas Hülkenberg. Willi Weber er så sikker på sit nye navn at han allerede nu har lavet én flerårig managementaftale med det 19 årige talent.

Sideløbende med sine manageropgaver for kørere, har Willi Weber også det tyske A1 Grand Prix team at tage hånd om. Og her skal Nico Hulkenberg ind omkring i denne sæson. Han har allerede sikret sig og holdet den første sejr. Det skete på Sepang banen i Malaysia i hovedløbet efter han havde kørt sig ind på andenpladsen i sprinløbet.

Udover at Nico Hulkenberg skal deltage i A1 GP serien, er det meningen at han skal deltage i den europæiske Formel 3 serie og måske snuse lidt til GP2 serien. Det sidste ligger dog ikke fast.

Willi Weber siger om det unge talent:
”Efter det jeg har set, så har knægten et utroligt talent. Allerede nu er der mange elementer ved ham der minder mig om Michael Schumacher.
Jeg vil dog ikke sige for meget i øjeblikket, men hvis alt kommer til at gå efter planen, vil der være mulighed for at se Nico i Formel 1 i 2008 sæsonen.”

Dons

Læs mere om:
  • Nicolas Hülkenberg
  • Team Tyskland
  •