Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Maranello vil, men Kerpen vil ikke

Formel 1 
03/12/06 

De sidste mange år er præmier, ros og hæder blevet hældt ned over den mangedobbelte Formel 1 verdensmester Michael Schumacher, og det ser ud til at fortsætte nu efter at han har trukket sig tilbage.
 

Selv om Michael Schumacher er tysker, så er det alligevel en italiensk by der nu vil gøre ham til æresborger, og ikke overraskende er det Maranello.
Maranello er jo som det nok er de fleste bekendt Ferrari's hjemby, så hvad kan være mere naturligt end at hædre den kører der har kørt flest verdensmesterskaber hjem til Ferrari teamet i de 11 år han har kørt for dem, ved at gøre ham til æresborger.

I hans fødeby Kerpen i Tyskland har der været stillet tilsvarende forslag, men det har borgmester Marlies Sieburg afvist med ordene:
"Den ære gives kun til en person der har arbejdet i mange år, måske endda årtier, til gavn for Kerpen."


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Michael Schumacher
  • Scuderia Ferrari
  •